Workshops at Q!
Workshops at Q!

Workshops at Q!

V-am povestit cu numeroase ocazii despre Shared Core Knowledge, conceptul care sta la baza activitatii QUALITANCE de zi cu zi. Consideram ca valoarea echipei sta in fiecare dintre membrii ei, si implicit ca fiecare membru este mai puternic si mai cunoscator atunci cand are toata echipa alaturi. De la intalnirile All Hands la cursurile specializate Aqademy, la sesiunile de practica pana la conferintele pe care le sustinem in cadrul facultatilor, facem astfel incat sa asiguram un flux constant de cunostinte, noutati si idei in cadrul echipei.

Continuand aceasta tendinta, de la inceputul anului am lansat un program de workshop-uri pe cele mai interesante, utile si dezbatute subiecte. Fiecare dintre consultantii QUALITANCE are un rol foarte important in acest program, workshop-urile fiind organizate si sustinute de fiecare din specialistii nostri, in folosul intregii echipe.

Pana in prezent au avut loc 7 sesiuni de workshop pe domeniile de interes din compania QUALITANCE. Bineinteles, domeniul de Software Testing si Quality Assurance a fost favorit, colegii nostri organizand 4 sesiuni diferite in care au abordat de la subiecte generale precum: introducere in testarea software, automatizare, tool-uri de automatizare, realizarea de test case-uri pana la lucruri specifice precum tehnologii web de testare si testarea software-ului bancar.

Pentru ca in orice proiect de succes ai nevoie de o privire de ansamblu, nu doar de cunostinte stricte de testare, au fost organizate si sesiuni de eficientizare a comunicarii, user experience si tehnici de time management.

Tinand cont de feedback-ul primit si gradul de implicare, demonstram inca o data, prin sprijinul intregii echipe, ca ideea care sta la baza activitatii QUALITANCE – Shared Core Knowledge, este cea care ne-a imbunatatit performantele si ne va sustine pe viitor sa oferim prin intermediul celor mai buni consultanti, cele mai eficiente servicii.

Sa o tinem tot asa!  🙂