Stagii de Practica @ Q
Stagii de Practica @ Q

Stagii de Practica @ Q

In Iulie va anuntam ca am demarat un prim proiect de practica in cadrul QUALITANCE. Acum a venit momentul sa va povestim mai exact, dar pe scurt, de unde am pornit si unde am reusit sa ajungem. Pentru internship au aplicat 150 de studenti, unii inscriindu-se prin intermediul programului Stagii pe Bune, altii contactandu-ne direct.

In urma unui atent proces de recrutare au fost alesi 25 de studenti pentru a incepe stagiul de practica. In prima etapa, studentii au beneficiat de participarea gratuita la 2 training-uri importante: Software Testing si Java. Astfel, timp de aproape o luna, sub indrumarea trainerilor nostri, studentii au putut sa isi insuseasca intr-un mediu organizat cunostintele necesare pentru trecerea la urmatorul nivel: lucrul pentru client.

In a doua etapa, la terminarea perioadei de invatare, cei mai buni 9 studenti au fost invitati sa continue stagiul de practica in regim de shadowing, alaturi de cei mai experimentati consultanti din QUALITANCE si pentru 2 dintre cei mai importanti clienti ai nostri. La finalul lunii sepembrie am fost nevoiti sa tragem linie sub toate cele de mai sus. Am adunat efortul depus cu ambitia, dorinta de invatare, timpul investit si seriozitatea ambelor parti implicate, am inmultit totul cu feedback-ul primit intern si de la client si am decis: de la inceputul lunii octombrie avem 9 Trainee Consultants noi. Iar aceasta poveste abia incepe.

Stagiul de practica organizat in 2011, primul organizat in QUALITANCE, a fost pentru noi un proiect important, atat din punct de vedere al timpului, cat si al resurselor si cunostintelor investite. Rezultatele acestui proiect sunt insa pe masura, si suntem convinsi ca noii colegi vor confirma increderea acordata. Ne dorim sa atragem in echipa noastra cat mai multi tineri talentati, dornici sa isi construiasca o cariera de succes in domeniul software si suntem dispusi sa ii sprijinim in acest sens.

Madalina Alexe, Silviu Burcea, Cristina Constantin, Corneliu Gosa, Irina Raicu, Bogdan Rata, Alexandru Simion, Ionut Trusca, Dragos Zabava – bine ati venit in echipa Qualitance!