QUALITANCE la IT Fest
QUALITANCE la IT Fest

QUALITANCE la IT Fest

Sindicatul Studentilor din Cibernetica (ASE) a organizat la sfarsitul lunii noiembrie cea de-a cincea ediție a festivalului IT Fest. Prin acest eveniment, SiSc isi propune sa realizeze conexiuni intre tinerii cu potential si marile companii din domeniul IT.

Am fost si noi acolo pentru a face cunoscute sutelor de studenti si profesori participanti, oportunitatile de dezvoltare a carierei pe care noi le oferim.

Colegii nostri, Ioan Iacob si Mihai Bulhac, au reprezentat QUALITANCE in fata studentilor la ASE si Politehnica veniti din Bucuresti si din tara sa participe la conferintele si workshop-urile IT Fest. In cadrul conferintei tinute intr-una din zilele festivalului am discutat putin despre cine suntem noi, ce stim sa facem si despre oportunitatile de lansare in cariera IT, pe care am dovedit de-a lungul timpului ca putem sa le oferim: training-uri, internship-uri, sponsorizari, sprijin pentru lucrarile de licenta.

Si pentru ca am fost reprezentati la IT Fest de expertii in testare din QUALITANCE, am pus accentul in workshopul nostru pe testarea software si automatizare. Pornind de la simpla idee ca sunt atat de multe lucruri care pot functiona defectuos atunci cand vorbim de software, am discutat despre cum se poate micsora numarul de defecte si diminua efectul negativ pe care “un bug” l-ar putea avea asupra imaginii unei companii. Partea care a captat atentia tuturor a fost prezentarea unui tool interactiv “hands-on”, cand Mihai a construit live un script de testare automata pentru testarea unei aplicatii bancare web-based, demonstrand si detaliind fiecare pas.

Pentru ca sharing is caring si, asa cum v-am mai povestit si cu alte ocazii, sa impartasim experienta este unul dintre obiectivele QUALITANCE, suntem incantati ca am putut participa la IT Fest, alaturi de studenti atat de pasionati si doritori sa faca performanta.

Vom pastra in continuare legatura pe Facebook, Twitter si prin intermediul newsletterelor si speram ca unii dintre ei sa fie viitori consultanti de succes din QUALITANCE.