Job sau studentie?
Job sau studentie?

Job sau studentie?

Si Job si Studentie!

„Do or do not, there is no try.”

– Yoda

Seminarii cu prezenta obligatorie dimineata devreme, apoi fuga pana la birou: meetinguri, statusuri, task-uri si iar la facultate pentru a participa la un curs mai important; printre ele proiecte, cercetari, examene, evaluari si lucrari de licenta – cam atat de complicata arata viata unui student angajat. Probabil pentru multi suna cunoscut. Fie pentru a acumula experienta, pentru a isi gasi ocupatie, din motive financiare sau toate la un loc, in ultimii ani majoritatea tinerilor se angajeaza inca din timpul facultatii. Efortul depus de cei care aleg sa isi ia un job inainte de terminarea studiilor este incontenstabil mai mare, dar rasplata nu intarzie sa apara. Incepi devreme, prinzi destula experienta incat, atunci cand termini facultatea, sa poti adauga in CV activitatile intreprinse si cunostintele practice dobandite, iar punctul de plecare in dezvoltarea carierei este deja mai sus. Este important doar sa stii sa gasesti un echilibru intre cele doua activitati (facultate si job) si oricat de dificil suna, sa reusesti sa ai un randament bun la ambele. Daca vrei indeajuns de mult poti – ai doar nevoie de vointa si perseverenta.

Dovezi si exemple exista; avem chiar in Qualitance 2 cazuri de astfel de succes: Luminita Manea si Bogdan Manea. Desi o coincidenta de nume, stim ca nu a fost doar o simpla coincidenta faptul ca au terminat facultatea cu 10 si ca au fost primii acceptati, cu note peste 9, la programe de masterat ale Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, din cadrul ASE.

Luminita si Bogdan sunt consultanti juniori in Qualitance, momentan lucrand pentru IBM. Am spus-o de nenumarate ori si ne bucura faptul ca putem veni constant cu povesti care sa o afirme: educatia si formarea angajatilor nostri este o prioritate. Fie ca vorbim de training-uri interne, de certificari sau de diplome de licenta si masterat, incercam sa ii sustinem si ajutam pe toti consultantii Qualitance.

Felicitari inca o data, Luminita si Bogdan, si speram ca pe viitor sa putem sa impartasim cat mai multe astfel de povesti de succes despre fiecare dintre voi!