Incepe-ti cariera in IT la QUALITANCE!
Incepe-ti cariera in IT la QUALITANCE!

Incepe-ti cariera in IT la QUALITANCE!

Incepand din 15 Februarie 2012, Qualitance a dat startul unui nou program de internship. 30 de pozitii asteapta sa fie ocupate de studentii pasionati de testare si dezvoltare software care isi doresc o cariera in IT.

Dupa experienta reusita de anul trecut, cand ne-am marit echipa pe termen lung, angajand ca Junior Consultants 9 dintre studentii acceptati in practica, ne-am hotarat sa reluam proiectul si anul acesta, mai mare si mai ambitios. Astfel, pentru prima etapa a programului de practica am pregatit o sesiune de training intensiv desfasurata pe o perioada de 4 saptamani.

Consultantii nostri vor ajuta studentii sa se familiarizeze cu tehnologiile si limbajele de programare folosite, sa isi insuseasca cunostinte variate din domeniul software si sa ii pregateasca pentru lucrul in echipa, pe unul dintre proiectele in desfasurare. Dupa cele 4 saptamani de training, studentii vor lucra timp de o luna in regim de shadowing alaturi de cei mai experimentati consultanti din Qualitance. Astfel, vor fi integrati in proiectele clientilor nostri si vor avea ocazia de a pune in practica notiunile si tehnicile acumulate in perioada de training, intr-un mediu de lucru autentic .

Calendarul stagiului de practica:

  • 15 Februarie – 23 Martie: Depunerea CV-urilor
  • 26 Martie – 27 Aprilie: Procesul de selectie
  • 14 Mai – 18 Mai: Software Testing Technical Training
  • 21 Mai – 1 Iunie: Software Development Technical Training
  • 25 Iunie – 29 Iunie: Soft Skills Training
  • 2 Iulie – 3 August: Technical Shadowing

Esti student si iti doresti o cariera in IT? Aplica chiar acum!