De 1 Iunie ne-am testat altruismul
De 1 Iunie ne-am testat altruismul

De 1 Iunie ne-am testat altruismul

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului am initiat un altfel de proiect: cu aceiasi oameni implicati, cu un deadline riguros, de neratat si cu un plan bine pus la punct. Ne-am propus sa aducem zambete pe fetele copiilor dintr-un centru de plasament, printr-un proiect umanitar.

In parteneriat cu Fundatia pentru Dezvoltare prin Educatie si Tehnologie (FEDET), pe parcursul unei luni, am desfasurat o campanie de strangere a donatiilor la sediul nostru. Fie ca au participat cu imbracaminte, incaltaminte, jucarii, alimente, bani sau cu prezenta, ne-am bucurat de implicarea multora dintre colegii nostri.

Am mers impreuna la Centrul de Plasament Pinochio Nr.1 sa-i intalnim pe copii, sa vorbim cu ei si sa incercam sa le inducem cu micile cadouri un strop de optimism.

Ajungand acolo am realizat, din pacate, cat de putin putem face si totusi cata bucurie poti sa aduci cu un astfel de proiect umanitar.

De aceea, suntem convinsi ca dupa aceasta experienţa vor mai urma multe astfel de initiative de responsabilitate sociala din partea noastra si speram cu fiecare astfel de proiect sa putem oferi mai mult.

In Centrul de Plasament Pinochio Nr.1 (situat in Sectorul 1, Bd. Luptatorilor, nr. 40) locuiesc copii abuzati si copii fara adapost cu varste cuprinse intre 3 – 18 ani. In acest centru, copiii beneficiaza de cazare, mancare, asistenta psihologica si educatie.