All for one and one for all
All for one and one for all

All for one and one for all

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”

Henry Ford

Am avut parte de o vara foarte activa: colegi noi, practicanti, clienti noi, proiecte provocatoare, schimbari de echipa. Odata cu aceste schimbari a aparut si nevoia unei reuniuni a tuturor colegilor din companie pentru a ne pune la curent cu situatia prezenta. Pentru asta, am ales sa renuntam la sala de sedinte, asezarea organizata pe scaune si vorbitul pe rand :), si am folosit prima zi din octombrie pentru o iesire in aer liber, in afara Bucurestiului. Atent organizata si structurata, agenda intalnirii a starnit interesul tuturor. La inceputul zilei am atins punctele esentiale ale intalnirii si am purtat o discutie despre evolutia QUALITANCE in ultimul an si directiile viitoare, din punct de vedere financiar, strategic, resurse etc. Am discutat liber, am pus intrebari si am dat raspunsuri, am inteles valorile companiei si ne-am pus la punct cu ultimele noutati si schimbari.

Am continuat ziua intr-un mod sportiv: am facut tir cu arcul, am jucat darts, am incercat sa jucam fotbal … legati la picior 2 cate 2, ba chiar am si adunat din iarba mingi de golf… cu manusi de box. Am ras, am incurajat, am tipat, am renuntat, am revenit, am convins, am transpirat – pe scurt, ne-am descoperit si am invatat prin joaca sa lucram impreuna.

La lasarea serii, ne-am afisat la lumina focului de gratar cu cele mai funny tricouri pe care le-am putut gasi. Si de parca tricourile nu erau destul de amuzante, am trecut si la partea in care cele mai melodioase voci au facut karaoke pe melodii evergreen. Sfarsitul micii escapade a venit parca prea repede, desi mai aveam putin si prindeam si rasaritul soarelui. Uitandu-ne la poze am inteles si de ce: ne-am simtit extraordinar. Credem totodata ca iesirea a fost de un real folos pentru inchegarea echipei si imbunatatirea relatiilor dintre colegi, cat si a raspuns mai multor intrebari legate de companie si planuri de viitor.

Ne declaram tare multumiti de o zi petrecuta frumos si util impreuna cu toata echipa QUALITANCE!

Va invitam sa vedeti mai multe poze de la teambuilding si pe pagina noastra de Facebook.